Diensten

Coaching sportclubs

"Wetenschappelijke begeleiding"

* Opbouw structuur

* Tests

* Opleiding

Zwemtrainingen

"Hoog niveau op ieders maat"

* Techniekscreening

* Techniekverbetering

* Fysieke testen

* Video-analyses

* Fysieke trainingsschema's

* ALL-IN-ONE-pakket 

Coaching sportclubs

"Wetenschappelijke begeleiding"

Fysieke monitoring

Via het meten van verschillende parameters (RPE, HR, lactaat ...) probeert Science2Succeed de fysieke belasting van jouw sporters in kaart te brengen. Door het pre-post design kan er een persoonlijke ontwikkelingsplan (POP) en een volgsysteem worden opgezet. Na terugkoppeling met de trainer kunnen trainingsaanpassingen worden doorgevoerd.

Structuur en opleiding

Wie belasten wanneer en hoe? Dat zijn vragen waar veel clubs mee worstelen. Omtrent de opbouw van jeugdsporter naar topsporters zijn er nog veel vragen. Science2Succeed helpt jouw club bij het vertalen van opgelegde richtlijnen naar de praktijk via het opzetten van duurzame structuur en het opleiden jullie trainers.

PRIJS: nader overeen te komen


Zwemtrainingen

"Hoog niveau op ieders maat"

Techniektrainingen

Heb je het gevoel dat je steeds vecht met het water in plaats van dat je het gebruikt om voor te bewegen? Via een techniekscreening (video) brengen we je grootste werkpunten aan het licht. Hierna gaan we stap voor stap te werk om de werkpunten systematisch aan te pakken met doorgedreven techniektraining  individueel of in groep

PRIJS: 30 euro per uur (+kosten*)

* inkom zwembad, huren van baan

Fysieke begeleiding

Via deze service bied ik jou op maat gemaakte fysieke trainingen aan voor het zwemmen. We bekijken samen wat je doelen zijn, waarop je zelf wilt verbeteren en stellen een uitdagend fysiek plan op. Via regelmatig contact en wedstrijden monitoren we je progressie.


PRIJS: 50 euro per maand

Coaching individuele sporters

"Begeleiding op wetenschappelijke basis"

Individueel trainingprogramma

Science2Succeed gelooft in een individuele aanpak en zet de atleet centraal. Science2Succeed heeft als uitdaging om voor elk sportief doel een programma te maken of je in contact te brengen met professionals in hun vak. Ben je op zoek naar coaching voor zwemmen, lopen, fietsen of de fysieke voorbereiding binnen een andere sport. Neem gerust contact op.

Monitoring en testen

Via pre-testen maakt Science2Succeed een evaluatie van de beginsituatie. Hieruit stippelen we samen de route richting het doel uit. Wekelijks ontvang je schema's via Trainingpeaks. Met terugkerende test-sets wordt de trainingsprogressie gemonitord en schema's bij gestuurd. 

PRIJS: vanaf 55 euro per maand

Science2Succeed 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.